Fri frakt över 500 kr  /

 Telefon: 0500-42 87 00  / 
AEE Technology

AEE Technology

https://www.sportgymbutiken.se/bilder/ibutik-a/varumarken/logo_stor/203.gif
AEE Technology (Aeerial Photography) grundades redan 1999 och är idag ledande på den globala marknaden för inspelningsutrustning och annan elteknik och tillförser både privatpersoner men framförallt organisationer och institutioner såväl som rättsväsenden med superb utrustning med en hög dos funktionalitet och valmöjligheter.

Allra känd är AEE nog tveklöst för sina serier av actionkameror (också känd som MagiCam, ett begrepp vars etablering AEE själva står bakom) samt deras flygdrönare som idag återfinns hos en mängd olika återförsäljare runt om i världen hos bland annat diverse elektronikbutiker, cykelaffärer, sportaffärer och andra typer av kedjebutiker och fristående butiker med liknande profilering.

AEE Technology har idag ett stort samarbete med sport- och medieindustrin och deras produkter har blivit en viktig del inom professionella sportfilmer, resefilmer, dokumentärer och används flitigt inom t.ex. cykling- och motorcykeltävlingar, skidåkning, segling, vindsurfing, golf etc. och används både av militären och polisen som verktyg för information och säkerhet.

Just nu visas artikel 1-2 av totalt 2.

Sortera efter:

Actionkamera S71, AEE
Professionell actionkamera med Wi-Fi funktion från AEE Technology för idrottare, sportfi...
AEE Technology
2995 kr
3995 kr

Actionkamera SD21, AEE
En professionell och multifunktionell HD-digital actionkamera från AEE Technology för sp...
AEE Technology
1495 kr
2495 kr

Fraktfritt på alla beställningar över 500kr!
Läs de vanligaste frågorna som vi brukar få från våra kunder »


Sportgymbutiken - din leverantör av träningsutrustning!
Nöjda kunder

Omdöme på Pricerunner:
5 av 5
Läs våra kundomdömenOmdöme på Kelkoo:
5 av 5
Läs våra kundomdömen

Följ oss

 

2016-10-17

Hur väljer man rätt boxningshandskar?

Det finns en djungel av boxningshandskar ute på marknaden och det kan vara svårt att veta vilka man ska välja. Innan du börjar titta på boxningshandskar är det viktigt att du vet vad du ska använda handskarna till. Det finns många olika typer av handskar som lämpar sig olika bra för olika typer av träning eller tävling. I den här guiden kommer vi reda ut vilken storlek du bör köpa på dina handskar, vilka handskar som passar bäst till olika träningsformer och hur den perfekta handsken ska kännas på handen.
2016-09-09

Vad ska du tänka på när du köper Crosstrainer?

Letar du efter ett träningsredskap som ger både skonsam och effektiv träning? Då är en crosstrainer något för dig! Precis som löpning är det en bra konditionsträning, men tack vare den cirkulära rörelsen så belastas inte leder och knän lika hårt som vid löpning eller promenad...