Fri frakt över 500 kr  /

 Telefon: 0500-42 87 00  / 

Om Sportgymbutiken


Välkommen till sportgymbutiken.se. Här hittar du allt för din träning på en och samma plats- sport, styrka, motion, mode, fitness, kosttillskott och mycket mer! Med ständigt nya kampanjer och snabba leveranser kan du vara säker på att du alltid gör ett bra köp.


SportGymButiken.se


Sportgymbutiken startades 2000 i Tidaholm av Cai Magnusson, Thomas Andersson och Jerry Johansson som en ren webshop med egen import av kosttillskott från tyska Inkospor. Ganska snart fylldes butiken även på med hemträningsutrustning och träningskläder.

 

2003 öppnades den första fysiska träningsbutiken som också fanns i Tidaholm. Denna växtes ganska snart ur och flytten till Skövde fann sig ganska naturligt då både attraktiva affärslokaler och större kundunderlag förekom på nära håll.

 

Vi är nu en väletablerad träningsbutik med allt inom träning, gym och fitness och är inne på vår tredje butik i Skövde, vilken återfinns i handelsområdet Stallsiken.

Vår webshop, med oavbrutet växande sortiment, är nu inne på sin tredje plattform och utvecklas ständigt med nya funktioner för att underlätta för besökaren/kunden att få så bra och korrekt presentation av produkten som vi kan ge.

 

Idag ligger mycket av importen från Kina, men även Pakistan, Spanien, USA, Finland och Norge har viss del av sortimentet. Fabrikaten JTC Power, JTC Sport, JTC Fitness och JTC Combat är egna varumärken där utvecklingsarbete ständigt sker.

 

Sportgymbutiken erbjuder idag ett brett och ständigt växande sortiment av träningsprodukter till privatpersoner, företag, föreningar, myndigheter, gym och andra motionsanläggningar.


Organisationsnummer: 556668-7058 | Momsnummer: SE556668705801 | Företaget innehar F-skattesedel


Här nedan kan du se några verisoner av hur vår webshop sett ut tidigare under vår utveckling

Sportgymbutiken.se anno 2014 (aktuell version)
Sportgymbutiken.se | 2014

Sportgymbutiken.se anno 2012
Sportgymbutiken.se | 2012
Sportgymbutiken anno 2007
Sportgymbutiken.se | 2007
Sportgymbutiken.se anno 2006
Sportgymbutiken.se | 2006
Sportgymbutiken.se anno 2004
Sportgymbutiken.se | 2004
Sportgymbutiken.se anno 2000
Sportgymbutiken.se | 2000Fraktfritt på alla beställningar över 500kr!
Läs de vanligaste frågorna som vi brukar få från våra kunder »


Sportgymbutiken - din leverantör av träningsutrustning!
Nöjda kunder

Omdöme på Pricerunner:
5 av 5
Läs våra kundomdömenOmdöme på Kelkoo:
5 av 5
Läs våra kundomdömen

Följ oss

 

2016-10-17

Hur väljer man rätt boxningshandskar?

Det finns en djungel av boxningshandskar ute på marknaden och det kan vara svårt att veta vilka man ska välja. Innan du börjar titta på boxningshandskar är det viktigt att du vet vad du ska använda handskarna till. Det finns många olika typer av handskar som lämpar sig olika bra för olika typer av träning eller tävling. I den här guiden kommer vi reda ut vilken storlek du bör köpa på dina handskar, vilka handskar som passar bäst till olika träningsformer och hur den perfekta handsken ska kännas på handen.
2016-09-09

Vad ska du tänka på när du köper Crosstrainer?

Letar du efter ett träningsredskap som ger både skonsam och effektiv träning? Då är en crosstrainer något för dig! Precis som löpning är det en bra konditionsträning, men tack vare den cirkulära rörelsen så belastas inte leder och knän lika hårt som vid löpning eller promenad...