Fri frakt över 500 kr  /

 Telefon: 0500-42 87 00  / 

Foam Roller

Foam Roller (din personliga massör) perfekt för självmassage.
Perfekt redskap att använda för din kropp när du antingen skall förbereda dig inför eller återhämta dig från ett intensivt träningspass. Om vill lindra träningsvärk, förbättra rörligheten eller minska spänningar i kroppen så är foam roller ett ypperligt redskap. Självklart kan inte en foam roller ersätta det som en utbildad massör kan uppnå med deras kunskap om kroppens muskulatur och möjligheten till punktbehandling av problemområden samt komma ner på djupet i muskulaturen men du kan få väldigt mycket bra massage med dessa produkter.

Grunden till foam roller är att behandla bindväven som omger dina muskler. Skadad eller överansträngd bindväv kan ge muskelvärk och problem med rörlighet samt allmänt dålig muskelprestation. Detta motverkar du effektivt genom att få igång blodcirkulationen och få upp rörligheten i muskulaturen genom att behandla bindväven på triggerpunkter och muskelknutor som kan orsaka smärta och problem.

Idag är inte en foam roller bara en skumrulle utan ofta finns i fler varianter. Finns som både kort och långa rullar, ihåliga och kompakta rullar. Modeller med massagepiggar. Dessa olika utformade foam roller är för att effektivt ge dig möjlighet att hitta den som passar dina behov bäst. Tanken med foam rollern är att du skall rulla dig över den. Hur man upplever detta och vilken modell som man trivs bäst med är ju väldigt individuell.

Just nu visas artikel 1-6 av totalt 6.

Sortera efter:

Foam Roller, JTC Fitness
Denna skumgummirulle är ett perfekt redskap för att massera och lindra ömma muskler...
JTC FITNESS
149 kr
249 kr

Foam Roller Cylinder Prymeo, inSPORTline
En skumgummirulle med speciellt utformat mönster från inSPORTline som passar utmärk...
inSPORTline
299 kr
399 kr

Foam Roller Large, JTC Fitness
Foam roller, en lång cylinderformad bit av skum, populärt inom gymvärlden!

Foam...
JTC FITNESS
299 kr
399 kr

Barrel Roller, SKLZ
Med denna slitstarka rullen kan du efter ett hårt träningspass öka både smidig...
SKLZ
299 kr
549 kr

Foam Roller, Abilica
Detta redskap är perfekt att använda för din kropp när du antingen förber...
Abilica
499 kr

Foam Roller, Master
En praktisk skumgummirulle från Master för att mjuka upp hårda och ömma muskle...
Master Fitness
420 kr

Fraktfritt på alla beställningar över 500kr!
Läs de vanligaste frågorna som vi brukar få från våra kunder »


Sportgymbutiken - din leverantör av träningsutrustning!
Nöjda kunder

Omdöme på Pricerunner:
5 av 5
Läs våra kundomdömenOmdöme på Kelkoo:
5 av 5
Läs våra kundomdömen

Följ oss

 

2016-10-17

Hur väljer man rätt boxningshandskar?

Det finns en djungel av boxningshandskar ute på marknaden och det kan vara svårt att veta vilka man ska välja. Innan du börjar titta på boxningshandskar är det viktigt att du vet vad du ska använda handskarna till. Det finns många olika typer av handskar som lämpar sig olika bra för olika typer av träning eller tävling. I den här guiden kommer vi reda ut vilken storlek du bör köpa på dina handskar, vilka handskar som passar bäst till olika träningsformer och hur den perfekta handsken ska kännas på handen.
2016-09-09

Vad ska du tänka på när du köper Crosstrainer?

Letar du efter ett träningsredskap som ger både skonsam och effektiv träning? Då är en crosstrainer något för dig! Precis som löpning är det en bra konditionsträning, men tack vare den cirkulära rörelsen så belastas inte leder och knän lika hårt som vid löpning eller promenad...