Fri frakt över 500 kr  /

 Telefon: 0500-42 87 00  / 

Actionkameror

Här hittar du olika typer av actionkameror och sportvideokameror och liknande utrustning för dokumentation, fotografering och filmning.

En sportkamera är en kamera som har flera funktioner och mycket högre prestanda än vanliga fotokameror och därmed är actionkameror avsedda för sammanhang när man vill fånga snabba rörelser och olika typer av upplevelser där en vanlig digitalkamera helt enkelt inte ger tillräckligt tillfredsställande resultat.
Just nu visas artikel 1-2 av totalt 2.

Sortera efter:

Actionkamera SD21, AEE
En professionell och multifunktionell HD-digital actionkamera från AEE Technology för sportfilmare, idrottare och filmentusiaster.

Icke handhållen sportkamera som kan utföra många olika funktioner såsom högupplöst digitalfotografering, röstlagring, r...
1495 kr 2495 kr
Actionkamera S71, AEE
Professionell actionkamera med Wi-Fi funktion från AEE Technology för idrottare, sportfi...
AEE Technology
2995 kr
3995 kr

Actionkamera SD21, AEE
En professionell och multifunktionell HD-digital actionkamera från AEE Technology för sp...
AEE Technology
1495 kr
2495 kr

Fraktfritt på alla beställningar över 500kr!
Läs de vanligaste frågorna som vi brukar få från våra kunder »


Sportgymbutiken - din leverantör av träningsutrustning!
Nöjda kunder

Omdöme på Pricerunner:
5 av 5
Läs våra kundomdömenOmdöme på Kelkoo:
5 av 5
Läs våra kundomdömen

Följ oss

 

2016-10-17

Hur väljer man rätt boxningshandskar?

Det finns en djungel av boxningshandskar ute på marknaden och det kan vara svårt att veta vilka man ska välja. Innan du börjar titta på boxningshandskar är det viktigt att du vet vad du ska använda handskarna till. Det finns många olika typer av handskar som lämpar sig olika bra för olika typer av träning eller tävling. I den här guiden kommer vi reda ut vilken storlek du bör köpa på dina handskar, vilka handskar som passar bäst till olika träningsformer och hur den perfekta handsken ska kännas på handen.
2016-09-09

Vad ska du tänka på när du köper Crosstrainer?

Letar du efter ett träningsredskap som ger både skonsam och effektiv träning? Då är en crosstrainer något för dig! Precis som löpning är det en bra konditionsträning, men tack vare den cirkulära rörelsen så belastas inte leder och knän lika hårt som vid löpning eller promenad...